Content

Deutsch attrAKTIV 2024

Aktivní němčináři dokážou pro své žáky připravit pestrou a zajímavou výuku! Chcete se stát takovým učitelem? Máme pro vás akci, která vám v tom pomůže a zprostředkuje vám informace a dovednosti, které se vám budou pro vaše povolání hodit! Tým Deutsch attrAKTIV 2024 se těší na vaše přihlášky!

Deutsch attrAKTIV 2024

od 11 dubna, 2024, 10:00 AM do 5:00 PM

Goethe-Institut, Masarykovo nábř. 32, Praha 1

Pořadatel: Goethe-Institut a DAAD IP Praha

více informací zde

 

Goethe-Institut Praha a informační kancelář DAAD v Praze pořádají již podeváté Deutsch attrAKTIV – informační akci pro studenty učitelství němčiny, germanistiky a německé translatologie. Akce je určená všem zájemcům, kteří hledají inspiraci pro své budoucí povolání učitele a chtějí se dovědět víc o možnostech, které se nabízejí v oblasti česko-německých vztahů. Na účastníky čekají workshopy a prezentace, stánky partnerských organizací, spousta nových impulsů a zábavy!

Letos se Deutsch attrAKTIV uskuteční 11. dubna 2024 od 10 do 17 hodin v Goethe-Institutu v Praze.

Přihlásit se můžete prostřednictvím formuláře, který vyplníte a do 2. dubna 2024 (včetně) zašlete jako přílohu e-mailu na adresu deutsch.attraktiv@daad.cz. FORMULÁŘ KE STAŽENÍ ZDE [DOCX 21,20 KB].

Leták ke stažení zde [PDF 147,95 KB].

Plakát ke stažení zde [PDF 237,38 KB].

TĚŠÍME SE NA VÁS I VAŠE SPOLUŽÁKY :-)

Inzeráty německých vysokých škol

Be part of the transition to the future shape of energy

Join our English-taught Bachelor of Science in Energy Systems Engineering and Management!

Více

International and English-taught master programs at Germany’s most bea...

Launch your career with a state-of the-art master’s degree from one of the world’s best young universities. https://www.uni-passau.de/en/study/

Více

RheinMain University of Applied Sciences-From Here to Career

Explore practice-oriented programs at Hochschule RheinMain. Shape your future and launch your career in Germany’s economic hub.

Více

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

Více
1/4

Kontakt

Screenshot mapy s označením sídla DAAD